Qui Som Cycling

Cycling Magazine Girona-Costa Brava-Pirineus

Com a apassionats de l’esport, especialment del ciclisme, i coneixedors de la gran importància que la província de Girona ha guanyat aquests últims anys entre corredors professionals i aficionats d’arreu, hem creat la revista Cycling Magazine Girona-Costa Brava-Pirineus. Una publicació de caràcter gratuït (la podràs trobar en oficines de turisme i botigues d’esport), que neix amb l’objectiu de proporcionar informació de qualitat sobre les diverses activitats relacionades amb el ciclisme, acompanyat de fantàstiques rutes de cicloturisme per descobrir racons amb encant.

L’èxit de Girona es deu, en part, al mediàtic ciclista nord-americà Lance Armstrong, que tenia aquí la seva residència i aprofitava les tranquil·les carreteres de la zona per fer els seus entrenaments. Després han vingut altres professionals atrets per aquesta mateixa tranquillitat, que han aprofitat per muntar-hi negocis relacionats amb el ciclisme i la restauració.

Però com el nom de la revista indica, aquí també hi haurà lloc per les comarques del Pirineu gironí, que a banda de les pistes d’esquí permeten gaudir del cicloturisme durant els mesos de primavera i estiu.

Salut i quilòmetres!